Dešavanja

NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA I DODELA PAKETIĆA

"SUPER HEROJI I ZVONČICA VILA POMAŽU DEDA MRAZU UZ POMOĆ KRILA"
Nova 2018. godina sve nam je bliže, a mi u KAMIČKU se užurbano spremamo da dovedemo Deda Mraza i obradujemo sve mališane! KAMIČAK igraonica već sedmu godinu za redom uspešno organizuje novogodišnji program i dodelu paketića.
Ove godine imamo posebnu predstavu sa Marvelovim Super herojima (Spiderman i Betmen devojka) i Zvončicom i Kapetanom Kukom. Akcenat stavljamo na vilu Zvončicu i na njena posebna krila sa specijalnim svetlećim efektima koja ostavljaju utisak kako na decu, tako i na odrasle.
Kapacitet igraonice je 100 dece, a broj sedećih mesta u kafeu za odrasle je 100. Za veće grupe dece organizujemo dodele paketića u više vezanih termina po dogovoru. Novogodišnji program je u trajanju od 2 sata, a predstava traje oko 40 min.
Sve informacije i rezervacije termina za organizovanje novogodišnjeg programa uz predstavu i Deda Mraza za kompanije možete dobiti putem maila office@kamicak.rs ili pozivom na broj 063 322 225.
Termini održavanja novogodišnje predstave i dodele paketića za pojedince su četvrtak, 28.decembar u 19h i subota, 30.decembar u 10h. Prijavite se i rezervišite svoje mesto jer je broj dece ograničen.