Kreativne radionice

Ko nema decu, ne zna šta je prava ljubav - italijanska poslovica

MOZGAONICA - Edukativna radionica

Dragi roditelji, posle letnje pauze MOZGAONICA nastavlja sa radom!

Do kraja septembra vežbamo USMERAVANJE PAŽNJE.
Pažnja je životno važna sposobnost sa kojom se rađamo i koju razvijamo odrastajući. To je proces koji nam omogućuje da se usmerimo na važne informacije, a zanemarimo nevažne.
Radimo na sposobnosti deteta da se usresredi na jedan ili nekoliko predmeta i da se usresredi na rešavanje jednog zadatka.

MOZGAONICU vodi dečiji psiholog i broj dece koja učestvuju na radionici je ograničen (najviše 8). Svoje mesto možete rezervisati pozivom na broj 063 322 225 ili poslati podatke putem maila na office@kamicak.rs.
MOZGAONICA se održava svake nedelje u dva termina - od 12h (za uzrast 3-5 god.) i od 13h (za uzrast od 5,5 do 7 god.).

Cena mesečne MOZGAONICE (4 termina) iznosi 2.000,00


iCLAY - Radionica modelovanja gline

Poseban akcenat u okviru Kamičkovog kreativnog kutka je stavljen na iCLAY glinu. To je polimerna glina mekane i glatke strukture namenjena deci. Jednostavna je za primenu, dostupna je u više boja koje se međusobno mešaju, suši se na vazduhu i nije toksična. Deca uzrasta već od 3 godine mogu raditi sa ovom glinom, a uz nju deca razvijaju finu motoriku, samopouzdanje, koncentraciju, prostornu orijentaciju.
U okviru Kamička posebno obučeni iCLAY instruktori moće će Vama ili Vašem mališanu da održe individualnu radionicu i upoznaju vas sa mogućnostima iCLAY gline. Radionice se održavaju u terminu kada vama odgovara najavom na telefon ili putem maila. Trajanje iCLAY radionice je 60min.
U okviru kreativnog kutka nalazi se i prodajni deo u kome možete kupiti neki od iCLAY proizvoda ili neki drugi kreativni set.
Cena dnevne iCLAY radionice iznosi 425,00.
U cenu je uključen materijal koji se koristi i dnevna ulaznica za igraonicu.