O Nama

Zbog epidemiološke situacije u našoj zemlji molimo Vas da nas pozovete pre dolaska u igraonicu 063 322 225

Igraonica Kamičak

KAMIČAK dečiju igraonicu više od deset godina ispunjavaju smeh i radost dece. U razigranoj atmosferi sigurnog i čistog prostora, deca se igraju, istražuju i uče kroz interaktivnu igru pod budnim okom naših animatora.

KAMIČAK igraonica se nalazi u Sava Centru. Zauzima površinu od preko 600m2 podeljenih na deo za decu i deo za odrasle. Prostor je zvučno izolovan, ali i pregledan jer roditelji svoju decu mogu sve vreme da nadgledaju kroz staklo. Kapacitet u kafiću za odrasle goste je do 100 sedećih mesta. Besplatan wi-fi internet, tablet računari, dnevne i periodične novine, su roditeljima na raspolaganju dok uživaju u nekom od pića iz našeg šanka.
Centralni deo igraonice sadrži veliki prostor za igru, tematski uređen 3d lavirint, veliki bebi kutak, gumenu trampolinu za skakanje, lijanu, mini teren za fudbal, dok su kreativni kutak, diskoteka i „game room“ posebno izdvojeni.
Pored dnevne igraonice, KAMIČAK u okviru svojih usluga nudi i dodatne sadržaje – nezaboravne proslave dečijih rođendana, kreativne radionice i poludnevne boravke dece (čuvanje dece).

Radno vreme KAMIČAK igraonice je svakog dana od 09 do 21h.