skip to Main Content
Zašto Blog?

Zašto blog?

Sećam se kako sam pre skoro šest godina od jedne uzbuđene majke koja se sa radošći spremala za proslavu drugog rođendana svom prvom detetu, u trenutku postala očajna. Leto, sunčan dan, idealno vreme za proslavu rođendana na otvorenom, ali neposredno pred rođendan počeo je pljusak, ali ne onaj letnji ljusak… Ili je možda meni u tom trenutku to izgledalo mnogo strašnije. Kiša nije prestajala da lije. Istog trenutka sam okrenula sve, ali bukvalno sve, dečje igraonice koje su tada postojale u Beogradu. Leto je, nije sezona, dosta njih nije radilo, neke su bile zauzete, a neke nisu imale kapacitete za naš broj gostiju. Da, bila sam spremna da u trenutku sve promenim, izvrtim sve igraonice, pozovem sve goste, obavestim ih o promeni lokacije rođendana, obavestim ljude iz keteringa, ljude za tortu, pokupim sve ono što sam pripremila i odnela… bezuspešno… Trebalo je vremena za to, a kiša je i dalje pljuštala.

Ok, to je što je, pomirila sam se tim da ćemo svi biti mokri, da neće doći puno gostiju, da ćemo svi biti skučeni iznad nadstrešnice i da deca neće moći da se igraju na otvorenoj igraonici.

Došlo je vreme i mi smo krenuli na proslavu rođendna. A onda je kiša stala, sunce se pojavilo, i odjednom olakšanje. To je bilo to, tako je nastala ideja da otvorimo igraonicu.

I tako već 5 godina postoji Kamičak. Mesto gde moja deca odrastaju, gde svakodnevno proslavimo bar po jedan rođendan od nekog novog drugara, mesto na kome mi veliki uživamo sa malima i ne dozvoljavamo nikome da nas rastuži ili naljuti jer i ako neko to uradi, tu su ta mala lica da te oraspolože i vrate ti osmeh na lice.

Volim što radim sa decom, i velikom i malom, učim od njih, slušam šta traže i dajem, jer ono što ti oni vrate je neprocenjivo!

Napisala Tanja Manojlović, suvlasnik Kamičak igraonice, 25.april 2016.

 

 

Back To Top