skip to Main Content

Jedna od najsrećnijih stvari koja vam se može desiti u životu je srećno detinjstvo – Agata Kristi

KAMIČAK dečija igraonica je više od deset godina ispunjena smehom i radošću dece. U razigranoj atmosferi bezbednog i čistog prostora, deca se igraju, istražuju i uče kroz interaktivnu igru pod budnim okom naših animatora.

Uz vas rastemo

već deset godina

KAMIČAK Igraonica se nalazi u Sava centru. Zauzima površinu od preko 500m2 podeljinih na deo za decu i deo za odrasle goste. Prostor je zvučno izolovan, ali i pregledan jer roditelji svoju decu mogu sve vreme da nadgledaju kroz staklo.

Kapacitet u kafiću za odrasle goste je 100 sedećih mesta, a besplatan wi-fi, tableti, dnevne i periodične novine su roditeljima na raspolaganju dok uživaju u nekom od pića iz našeg šanka.

Centralni deo igraonice sadrži veliki prostor za igru, tematski uređen lavirint, veliki bebi kutak, lijanu, mini teren za fudbal, dok su kreativni kutak, mini diskoteka i game room posebno izdvojeni.

Pored dnevne igraonice, KAMIČAK u okviru svojih usluga nudi i dodatne sadržaje – nezaboravne proslave dečijih rođendana, kreativne radionice, boravak za decu tokom raspusta, kao i čuvanje dece na sat.

Radno vreme KAMIČAK Igraonice je svakog dana od 09.00 do 21.00h

Back To Top