skip to Main Content
Dnevno čuvanje Dece

Čuvanje dece i svakodnevni boravak u zatvorenom prostoru, kao i neprestalno oragnizovanje raznih aktivnosti kako da se provede kvalitetno vreme jedan je od najvećih izazova za svakog od nas. Sigurni smo da su se i vaši mališani u periodu kada smo svi provodili dane u kući  oprobali u kuvanju ili spremanju kolača. Neki od vas su se sa svojom decom bavili baštovanstvom, mnogi su se vratili fizičkim aktivnostima i vežbanju, otkrili su se razni talenti kako kod nas velikih tako su se i kod mališana razvila nova interesovanja. Epidemija je poremetila sve i to je činjenica. Koliko god da se situacija smiruje neki i dalje rade od kuće, deca jesu krenula u školu, ali i dalje na bake i deke treba da pazimo. Kao roditelji, susrećemo se sa novim izazovima.

U ovim teškim vremenima za sve nas, mi vam bar malo možemo pomoći i olakšati situaciju. Vaše dete može boraviti kod nas u igraonici dok vi radite. Pozovite nas kako bi ste nam izneli vaše zahteve i kako bi smo vam napravili ponudu. Radno vreme KAMIČAK igraonice je svakog dana od 09.00h. Vaše dete može boraviti kod nas do kasnih po podnevnih časova, a to može biti u trajanju koje je vama potrebno. Prema vašem zahtevu i željama, napravićemo vam plan i predlog aktivnosti za svakog mališana posebno. Aktivnosti mogu biti razne i zavise od uzrasta deteta i njegovih sposobnosti. Boravak dece u društvu svojih vršnjaka i druge dece je složićete se bolje rešenje od onog kada vi morate da radite od kuće, spremate ručak i usput završavate druge svakodnevne obaveze i pazite na decu.

Boravak (čuvanje dece) je namenjen deci uzrasta od 4 godine, ali kako je svako dete individua za sebe, kao i kako želimo svima da omogućimo ovu uslugu, budite slobodni da nas kontaktirate za više informacija.

Back To Top