skip to Main Content
Deda Mraz U KAMIČKU

Mnogi od nas su zaboravili, imajući u vidu situaciju u kojoj se nalazimo, na novogodišnje praznike i radost koju oni donose. Novogodišnja euforija u KAMIČKU obično počinje mnogo ranije. Ipak ove godine se prilagođavamo situaciji zbog svih nas.

Samo da vas obavestimo da je Deda mraz potvrdio svoj dolazak, a mi ćemo vam javiti tačan datum i vreme.

Biće ovo malo drugačiji način da ugostimo Deda mraza i dočekamo deku koga željno iščekujemo celu godinu. Biće to prilika da deca malo više porazgovaraju sa njim, da pitaju je li stiglo njihovo pismo, kako se živi na Severnom polu, kako uspe Deda mraz da spakuje sve poklone i obiđe svu decu… Ali isto tako će i Deda mraz moći da proveri da li su dečica stvarno bila dobra tokom cele godine, kako su oni slušali mamu i tatu, da li su se zdravo hranili, da li su pomagali u kući u prethodnom periodu. A onda, ako su zaista bili dobri, što mi ni malo ne sumnjamo da jesu, dobiće od Deda mraza novogodišnji paketić.

Drage mame i tate, zbog ograničenog broja gostiju rezervacija mesta je obavezna, a svoju decu možete prijaviti putem mail-a na office@kamicak.rs ili pozivom na broj telefona 063 322 225

Novogodišnje paketiće možete napraviti u prodavnici igračaka u okviru KAMIČAK igraonice, rado ćemo ga upakovati za vaše mališane. U ponudi imamo odličan izbor popularnih igračaka za decu, slatkiša, kao i slikovnica i bojanki i školskog pribora.  Paketiće je potrebno da donesete u KAMIČAK igraonicu jedan dan pre dodele (o tačnom datumu ćemo vas blagovremeno obavestiti) sa napisanim imenom i prezimenom deteta.

Za kompanije organizujemo novogodišnji program za decu prema zahtevima i planiranom budžetu – sa predstavom ili bez, animatorima i Deda mrazom, paketićima/vaučerima u našoj ili vašoj organizaciji, u prostoru KAMIČAK igraonice ili vašoj kompaniji. Kontaktirajte nas za ponudu.

Back To Top