skip to Main Content
Zatvoreni Rođendani Po Ceni Otvorenih

Epidemiološka situacija u našoj zemlji polako jenjava i svi se postepeno vraćamo normalnim životnim aktivnostima. Deca idu u vrtiće, škole, vraćaju se slobodnim aktivnostima i druženju sa svojim vršnjacima. Dečije rođendane smo ponovo počeli da se organizujemo u igraonici!

Mi smo odlučili da u narednom periodu organizujemo malo drugačije rođendane u odnosu na period pre korone. Ako ste nekada bili naši gosti, znate da KAMIČAK igraonica raspolaže velikim kapacitetom. Samo deo namenjen za igru dece zauzima preko 250m2, a kapacitet u kafiću je 100 sedećih mesta. Igraonica je podeljena na deo za decu (igraonica, diskoteka, prostorija sa video igrama) i kafić za odrasle. I pored velikog prostora, kako bi ste se vi i vaši gosti osećali sigurnije, odlučili smo da u narednom periodu sve rođendane organizujemo kao da su zatvorenog tipa. To znači da nije dozvoljen ulazak u igraonicu gostima koji nisu na rođendanu i da će ceo prostor biti samo za slavljenike i njihove goste. Ovakve zatvorene rođendane ćemo naplaćivati po cenama rođendana otvorenog tipa.

Pored velikog, čistog i pre svega bezbednog prostora za vas i vašu decu, ljubazno osoblje će učiniti da vaša proslava rođendana bude za pamćenje! Ukoliko želite da nam prepustite i kompletnu organizaciju oko posluženja za goste (hranu i tortu), odnosno ukoliko se odlučite za All-inclusive paket, kontaktirajte nas kako bi smo vam napravili ponudu po povoljnijim cenama u odnosu na naše standardne pakete. Ili ukoliko želite laganiju varijantu proslave rođendana (bez hrane za decu ili odrasle goste ili sa laganijim posluženjem na svakom stolu posebno) budite slobodni da nam iznesete svaku vašu želju, a mi ćemo se potruditi da je ispunimo. Pozovite nas za više informacija na broj telefona 063 322 225 ili nam se obratite putem mail-a na office@kamicak.rs

… Jer nam je bezbednost svih nas na prvom mestu!

… Jer se dečiji rođendani pamte!

Back To Top