Team Challenge Junior

Dete je otac čoveka - Vordsvort

Team Challenge Junior - nesvakidašnja i uzbudljiva proslave rođendana za decu od 9 do 15 god. Ukoliko želite samo da igrate Team Challenge igru, moguće je i to. Team Challenge je zabavna takmičarska igra u kojoj je cilj rešiti što veći broj zagonetki i logičkih problema.

Koncept igre

Team Chalenge Junior je zabavna i uzbudljiva igra u kojoj se takmiče dve ekipe u logičkoj nadmoći. Junior Team Challenge je originalan koncept rođendana gde je cilj rešiti što veći broj zagonetki i logičkih problema. Pored samog takmičenja deca se uče vrednostima timskog rada jer samo tako mogu doći do pobede.

Svaka igra je ograničena vremenski na 60 minuta. Nakon isteka vremena odredjuje se pobednička ekipa na osnovu broja osvojenih poena.

Timski rad

Svaki učesnik je deo ekipe i kroz igru deca uče i stiču znanja i veštine potrebne za rad u bilo kom timu ili grupi.

Poželjno je da broj dece bude paran kako bismo obezbedili korektno takmičenje. Predviđeni broj dece koji učestvuje u Junior Team Challenge igri je 20. Tokom igre, timovi vide rezultat na monitoru i znaju koliki su broj poena osvojili.

Kraj igre je obično praćen velikim adrenalinskim iskustvom. Ekipe nastoje da nadmaše jedna drugu u broju rešenih zagonetki dok sat otkucava poslednje sekunde.

Zagonetke - kako to izgleda?

Vežbamo vijuge kroz dobru zabavu!

Orijentacione zagonetke
Numeričke zagonetke
Logičke zagonetke
Vizuelne zagonetke
Špijunske zagonetke